ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola

k navigaci

Ochrana osobních údajů - GDPR

 

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LETOVICE,

příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29

679 61  Letovice

 

Jakožto správci osobních údajů dle nařízení č. 2016/679, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), v rámci své činnosti zpracováváme osobní údaje žáků/dětí/studentů, jejich zákonných zástupců, zaměstnanců a případně i dalších osob.

 Veškeré osobní údaje se zavazujeme zpracovávat pouze v nezbytném rozsahu, aby nedošlo k zásahu do práv a soukromí dotčených subjektů, a dodržovat taková bezpečnostní opatření, aby nedošlo při správě osobních údajů k jejich zničení, zneužití či ztrátě.

 Každý subjekt osobních údajů má právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, uplatnit právo na jejich opravu, výmaz či omezení zpracování. Případně může subjekt uplatnit také právo na přenositelnost osobních údajů. Má-li některá osoba za to, že zpracování jejích údajů není zákonné, může vznést námitku proti jejich zpracování, nebo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů.

 Souhlas se zpracováním osobních údajů je odvolatelný.

 Konkrétní informace o zpracování osobních údajů jsou zpřístupňovány subjektům osobních údajů v souladu se čl. 13 GDPR.

 Kontaktní údaje správce:

 Název školy: Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace
 IČO: 00839639
 Sídlo: Masarykovo nám. 203/29, 679 61 Letovice

 Kontaktní údaje na Pověřence pro ochranu osobních údajů:

Středisko služeb školám a zařízení pro vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace, se sídlem Hybešova 15, 602 00 Brno, IČO: 60555980, Mgr. Eva Valkounová, Ph.D., tel: +420/543 426 061, gdpr@sssbrno.cz.

 

*** *** *** *** *** *** ***

Základní umělecká škola  Letovice je příspěvkovou organizací Jihomoravského kraje, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je poskytování základů vzdělání v jednotlivých uměleckých oborech.

 

Základní umělecká škola  Letovice zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

 

Základní umělecká škola  Letovice je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

 

1)    přijímání uchazečů k základnímu uměleckému vzdělávání,

 

2)    základní umělecké vzdělávání.

 

Základní umělecká škola  Letovice na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

 

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Základní uměleckou školu  Letovice vztahují.

 

Další nezbytné osobní údaje mohou být shromažďovány za účelem splnění smlouvy mezi Základní uměleckou školou  Letovice a Vámi.

 

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

 

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

 

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

 

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

 

Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Školní akce

15. 11.
Slavnostní koncert
     30 let svobody v Letovicích
     - 18:00 hod. kulturní dům

19. 11.
Žákovský koncert
    - 15:30 hod. koncertní sál školy

1. 12.
Rozsvícení vánočního stromu
    - 14:00 hod. VDO
    - náměstí Olešnice

Rozsvícení vánočního stromu
     - 16:30 hod. VDO
     - náměstí v Letovicích

2. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Jany Kouřilové
     - 15:30 hod. koncertní sál školy

Vánoční besídka
     třídy uč. Hany Bočkové
     - 17:00 hod. koncertní sál školy

3. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Milady Zemánkové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

4. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Dany Tintěrové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

5. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Ludmily Andrýskové
     - 15:30 hod. koncertní sál školy

6. 12.
Vernisáž výstavy galerie Domino
    - pěvecké sbory Sluníčko a 
      Carmina

9. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Milana Kalhouse
    -16:00 hod. koncertní sál školy

10. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Dagmar Lžíčařové
    - 16:00 hod. koncertní sál

11. 12.
Vánoční besídka
     tříd uč. Veroniky Hromkové a
     uč. Zuzany Pernicové
    - 16:00 hod. koncertní sál školy

12. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Libora Suchého
   - 15:30 hod. koncertní sál školy

Vánoční besídka
     třídy uč. Milana Václava Hakla
   - 17:00 hod. koncertní sál školy 

Vánoční besídka
    třídy uč. Aleny Kambové
   - 16:00 hod sál divadla ZŠ Kunštát
 

14. 12.
Vánoční promenádní koncert VDO
      - 15:00 hod. náměstí v Blansku

16. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Marie Portlové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

Vánoční besídka
     třídy uč. Petra Jaška
     - 16:30 hod. koncertní sál školy

17. 12.
Vánoční besídka
     třídy uč. Anny Pařilové
   - 15:30 hod. koncertní sál školy

18. 12.
Vánoční koncert
  Velkého dechového orchestru
- 18:00 hod. kulturní dům Letovice

19. 12.
Vánoční besídka
      třídy uč. Vladimíra Pečinky
     - 15:30 hod. koncertní sál školy

20. 12. 
Vánoční besídka
     zaměstnanců školy
- od 16:00 hod. koncertní sál školy

27. 12. 
Vánoční besídka
      členů VDO
      - koncertní sál školy

23. 12. - 5.1.
Vánoční prázdniny

2020

31. 1.
Pololetní prázdniny

4. 2. 
Princezna se zlatou hvězdou na čele
     - baletní pohádka
       třídy uč. Jany Vinklerové
- 16:00 hod. kulturní dům Letovice

Klavírní odpoledne
     - 15:30 hod. koncertní sál školy

5. 2.
Princezna se zlatou hvězdou na čele
     - baletní pohádky třídy
       uč. Jany Vinklerové
- dopoledne pro školy KD Letovice

13. 2.
Školní kolo soutěže
     ve hře na klavír
   - 13:00 hod. koncertní sál školy

Okresní kolo soutěže
     ve hře na kytaru
    - ZUŠ Velké Opatovice

17. - 21. 2.
Jarní prázdniny

27. 2.
Školní kolo soutěže
     smyčcových nástrojů
  - 15:30 hod. koncertní sál školy

4. 3.
Okresní kolo soutěže
     ve hře na klavír   
    - koncertní sál školy

10. 3.
Okresní kolo soutěže
      smyčcových nástrojů
    - ZUŠ Boskovice

9. - 13. 3.
Velikonoční prázdniny

15. 4.
I. Absolventský koncert
     - 15:30 hod. koncertní sál školy
     - 15:00 hod. focení absolventů

28. 4.
II. Absolventský koncert
    - 15:30 hod. koncertní sál školy

5. 5.
Žákovská besídka
     třídy uč. Dany Tintěrové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

6. 5. 
Žákovská besídka
     třídy uč. Milady Zemánkové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

14. 5. 
III. Absolventský koncert
    - 15:30 hod. koncertní sál školy

12. - 16. 5.
ZUŠ Open

22. - 24. 5. 
Ústřední kolo soutěže
     dechových orchestrů ZUŠ

25. 5.
Žákovská besídka
     třídy uč. Milana Kalhouse
 - 16:00 hod. koncertní sál školy

29. 5. - 6. 6. 
Zájezd Chorvatsko

15. - 19. 6.
Závěrečné a postupové zkoušky

24. 6.
Žákovská besídka
    třídy uč. Vladimíra Pečinky
  - 15:30 hod. koncertní sál školy

25. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Marie Portlové
   - 15:00 hod. koncertní sál školy

26. - 28. 6.
FEDO Štětí
   - Velký dechový orchestr


Kontaktní formulář
 
 
 
 

HLAVNÍ MENU

Facebook Sledujte nás
na Facebooku


Náhodné foto z galerie

Obr


Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29
679 61 LETOVICE

tel.: +420 516 474 203
mobil: +420 777 674 203
zusletovice@zusletovice.cz

ID datové schránky: bzf3dep

************************

Kontaktní údaje na 
     Pověřence pro ochranu
     osobních údajů:
Středisko služeb školám a
zařížení pro vzdělávání
pedagogických pracovníků Brno,
příspěvková organizace,
se sídlem Hybešova 15
602 00 Brno
IČO: 60555980
Mgr. Eva Valkounová, Ph.D.
tel: +420/543426061
email: gdpr@sssbrno.cz


ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola