ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola

k navigaci

Ochrana osobních údajů - GDPR

 

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LETOVICE,

příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29

679 61  Letovice

 

Jakožto správci osobních údajů dle nařízení č. 2016/679, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), v rámci své činnosti zpracováváme osobní údaje žáků/dětí/studentů, jejich zákonných zástupců, zaměstnanců a případně i dalších osob.

 Veškeré osobní údaje se zavazujeme zpracovávat pouze v nezbytném rozsahu, aby nedošlo k zásahu do práv a soukromí dotčených subjektů, a dodržovat taková bezpečnostní opatření, aby nedošlo při správě osobních údajů k jejich zničení, zneužití či ztrátě.

 Každý subjekt osobních údajů má právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, uplatnit právo na jejich opravu, výmaz či omezení zpracování. Případně může subjekt uplatnit také právo na přenositelnost osobních údajů. Má-li některá osoba za to, že zpracování jejích údajů není zákonné, může vznést námitku proti jejich zpracování, nebo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů.

 Souhlas se zpracováním osobních údajů je odvolatelný.

 Konkrétní informace o zpracování osobních údajů jsou zpřístupňovány subjektům osobních údajů v souladu se čl. 13 GDPR.

 Kontaktní údaje správce:

 Název školy: Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace
 IČO: 00839639
 Sídlo: Masarykovo nám. 203/29, 679 61 Letovice

 Kontaktní údaje na Pověřence pro ochranu osobních údajů:

 Středisko služeb školám a Zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace
 Mgr. Jan Juřík
 tel. +420 / 543 426 011
 email: gdpr@sssbrno.cz 

 

*** *** *** *** *** *** ***

Základní umělecká škola  Letovice je příspěvkovou organizací Jihomoravského kraje, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je poskytování základů vzdělání v jednotlivých uměleckých oborech.

 

Základní umělecká škola  Letovice zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

 

Základní umělecká škola  Letovice je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

 

1)    přijímání uchazečů k základnímu uměleckému vzdělávání,

 

2)    základní umělecké vzdělávání.

 

Základní umělecká škola  Letovice na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

 

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Základní uměleckou školu  Letovice vztahují.

 

Další nezbytné osobní údaje mohou být shromažďovány za účelem splnění smlouvy mezi Základní uměleckou školou  Letovice a Vámi.

 

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

 

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

 

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

 

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

 

Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Školní akce

24. 5. 
Žákovská besídka
     třídy uč. Ludmily Andrýskové
   - 15:00 hod. koncertní sál školy

26. 5. 
X. jubilejní show VDO
    - zámek Letovice
     14:00 a 17:00 hod.

27. 5. 
Žákovská besídka
     třídy uč. Milana Kalhouse
    - 16:00 hod. koncertní sál školy

28. 5.
Vernisáž výstavy 
     výtvarného oddělení
    - 16:00 hod.
    koncertní sál školy

31. 5.
ZUŠ Open
     LDO, Předškoláček
     a pěvecký sbor
- 15:30 hod. koncertní sál

31. 5. - 8. 6.
Zájezd Chorvatsko

4. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Dagmar Lžíčařové
   - 16:00 hod. koncertní sál školy

5. 6.
Vystoupení LDO
    - 17:00 hod. koncertní sál školy

11. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Zuzany Pernicové
 - 15:30 hod. koncertní sál školy

Rozlité kakao
   - závěrečné vystoupení LDO
- 17:19 hod. kulturní dům Letovice

12. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Veroniky Hromkové
   - 16:00 hod. koncertní sál školy

14. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Anny Pařilové
   - 15:00 hod. koncertní sál školy


Koncert pěveckých sborů
  k narozeninám Miloslava Krejsy
- 18:00 hod. kulturní dům Letovice

Závěrečné posezení zaměstnanců
- 18:00 hod. kulturní dům Letovice

17. - 21. 6.
Závěrečné a postupové zkoušky

19. 6.
Závěrečné vystoupení
     tanečního oddělení
     uč. Moniky Ošlejškové
    - 16:00 hod. zámek Letovice

Žákovská besídka
     třídy uč. Hany Bočkové
  - 17:19 hod. koncertní sál školy

23. 6.
Promenádní koncert VDO
 - 16:00 hod. náměstí v Letovicích

24. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Marie Portlové
     - 15:00 hod. koncertní sál školy

I. letní koncertík
     v ZUŠ Olešnice
     - 15:30 hod.

Žákovská besídka
      třídy uč. Petra Jaška
   - 17:00 hod. koncertní sál školy


25. 6.
Pedagogická porada
     - 9:30 hod. 

Žákovská besídka
     třídy uč. Vladimíra Pečinky
     - 15:30 hod. koncertní sál školy

II. letní koncertík
     v ZUŠ Olešnice
     - 15:30 hod.

26. 6.
Žákovská besídka
     třídy uč. Jitky Pecháčkové
     - 16:30 hod. koncertní sál školy

27. 6.
Bubenický koncert
     třídy uč. Petra Prossera
     - koncertní sál školy

29. - 30. 6.
VDO Budapešť

24. - 25. 7.
Festival 3+1
    - bubenický seminář

4. 8. 
Promenádní koncert VDO
     - náměstí v Blansku

9. - 17. 8.
Zájezd Chorvatsko

25. 8. 
Promenádní koncert VDO
     - Skleník v Boskovicích

6. - 14. 9.
Zájezd Chorvatsko

5. 10. 
VDO - společný koncert 
       s orchestrem z Kirchlintelnu

1. 12.
Rozsvícení vánočního stromu
     - pěvecké sbory
     - VDO
     - náměstí v Letovicích

18. 12.
Vánoční koncert
  Velkého dechového orchestru
- 18:00 hod. kulturní dům Letovice

2020

22. - 24. 5. 
Ústřední kolo soutěže
     dechových orchestrů ZUŠ


Kontaktní formulář
 
 
 
 

HLAVNÍ MENU

Facebook Sledujte nás
na Facebooku


Náhodné foto z galerie

Obr


Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29
679 61 LETOVICE

tel.: +420 516 474 203
mobil: +420 777 674 203
zusletovice@zusletovice.cz

ID datové schránky: bzf3dep

************************

Kontaktní údaje na 
     Pověřence pro ochranu
     osobních údajů:
Středisko služeb školám a
Zařízení pro další vzdělávání
pedagogických pracovníků Brno,
příspěvková orgranizace
Mgr. Jan Juřík
tel. +420/543 426 011
email: gdpr@sssbrno.cz


ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola