ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola

k navigaci

Ochrana osobních údajů - GDPR

 

ZÁKLADNÍ UMĚLECKÁ ŠKOLA LETOVICE,

příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29

679 61  Letovice

 

Jakožto správci osobních údajů dle nařízení č. 2016/679, obecného nařízení o ochraně osobních údajů (dále jen „GDPR“), v rámci své činnosti zpracováváme osobní údaje žáků/dětí/studentů, jejich zákonných zástupců, zaměstnanců a případně i dalších osob.

 Veškeré osobní údaje se zavazujeme zpracovávat pouze v nezbytném rozsahu, aby nedošlo k zásahu do práv a soukromí dotčených subjektů, a dodržovat taková bezpečnostní opatření, aby nedošlo při správě osobních údajů k jejich zničení, zneužití či ztrátě.

 Každý subjekt osobních údajů má právo požadovat přístup ke svým osobním údajům, uplatnit právo na jejich opravu, výmaz či omezení zpracování. Případně může subjekt uplatnit také právo na přenositelnost osobních údajů. Má-li některá osoba za to, že zpracování jejích údajů není zákonné, může vznést námitku proti jejich zpracování, nebo podat stížnost k Úřadu na ochranu osobních údajů.

 Souhlas se zpracováním osobních údajů je odvolatelný.

 Konkrétní informace o zpracování osobních údajů jsou zpřístupňovány subjektům osobních údajů v souladu se čl. 13 GDPR.

 Kontaktní údaje správce:

 Název školy: Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace
 IČO: 00839639
 Sídlo: Masarykovo nám. 203/29, 679 61 Letovice

 Kontaktní údaje na Pověřence pro ochranu osobních údajů:

Středisko služeb školám a zařízení pro vzdělávání pedagogických pracovníků Brno, příspěvková organizace, se sídlem Hybešova 15, 602 00 Brno, IČO: 60555980, Mgr. Eva Valkounová, Ph.D., tel: +420/543 426 061, gdpr@sssbrno.cz.

 

Záznam o činnostech zpracování OÚ

*** *** *** *** *** *** ***

Základní umělecká škola  Letovice je příspěvkovou organizací Jihomoravského kraje, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší organizace je poskytování základů vzdělání v jednotlivých uměleckých oborech.

 

Základní umělecká škola  Letovice zpracovává osobní údaje v souladu s požadavky Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů nebo také GDPR).

 

Základní umělecká škola  Letovice je správcem Vašich osobních údajů, které zpracovává zejména za účelem:

 

1)    přijímání uchazečů k základnímu uměleckému vzdělávání,

 

2)    základní umělecké vzdělávání.

 

Základní umělecká škola  Letovice na základě povinnosti uložené jí obecným nařízením jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, který plní úkoly dle článku 39 obecného nařízení a pro Vás je kontaktní osobou pro řešení Vašich dotazů, požadavků nebo žádostí.

 

Vaše nezbytné osobní údaje jsou shromažďovány a dále zpracovávány zejména na základě splnění právních povinností, které se na Základní uměleckou školu  Letovice vztahují.

 

Další nezbytné osobní údaje mohou být shromažďovány za účelem splnění smlouvy mezi Základní uměleckou školou  Letovice a Vámi.

 

V některých případech mohou být Vaše osobní údaje shromažďovány a dále zpracovávány na základě Vámi uděleného souhlasu, který vždy vyjadřuje svobodný, konkrétní, informovaný a jednoznačný projev Vaší vůle se zpracováním Vašich osobních údajů za daným účelem a jehož součástí je vždy informace o možnosti udělený souhlas kdykoliv odvolat.

 

Při zpracování Vašich osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, na jehož základě by byly činěny úkony či rozhodnutí, jejichž obsahem by byl zásah do Vašich práv či oprávněných zájmů.

 

Vaše osobní údaje jsou zpracovávány pouze po nezbytnou dobu, která je individuální pro jednotlivé účely zpracování. Po uplynutí této doby jsou osobní údaje zlikvidovány nebo jsou dále uchovány po dobu stanovenou platným Spisovým a skartačním plánem, vydaným v souladu se zákonem č. 499/2004 Sb., o archivnictví a spisové službě.

 

V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte právo na přístup k Vašim osobním údajům, na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování, vznést námitku proti jejich zpracování, případně uplatnit právo na přenositelnost údajů a další práva podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů.

 

Svá práva a požadavky uplatňujte u pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

Vaše požadavky budou vždy řádně posouzeny a vypořádány v souladu s příslušnými ustanoveními obecného nařízení. V případě, že nebudete souhlasit s vypořádáním Vašich požadavků a žádostí, máte právo podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.


Školní akce

26. 9.
Koncert VDO
    - Husí slavnosti Boskovice
    - 15:00 hod. - náměstí

27. - 29. 10.
Podzimní prázdniny

23. 12. - 2. 1.
Vánoční prázdniny

4. 2.
Pololetní prázdniny

7. - 13. 3.
Jarní prázdniny

14. 4.
Velikonoční prázdniny

29. 4. - 1. 5.
Sólový a komorní zpěv
- ústřední kolo ZUŠ Turnov

6. - 7. 5.
Sólová a souborová hra - bicí
- ústřední kolo ZUŠ Holice

13. - 14. 5.
Hra smyčcových souborů
- ústřední kolo ZUŠ Olomouc

19. - 22. 5.
Hra na dechové nástroje
- ústřední kolo ZUŠ Praha Břevnov

23. - 29. 5.
ZUŠ Open

26. - 27. 5.
Hra na lidové nástroje
- ústřední kolo ZUŠ Mikulov

2. - 5. 6.
Přehlídka tanečního oboru
- ústřední kolo ZUŠ Karlovy Vary


HLAVNÍ MENU

Facebook Sledujte nás
na Facebooku


Náhodné foto z galerie

Obr


Základní umělecká škola Letovice, příspěvková organizace

Masarykovo nám. 203/29
679 61 LETOVICE

tel.: +420 777 674 203
zusletovice@zusletovice.cz

ID datové schránky: bzf3dep

KANCELÁŘ ŠKOLY JE 
BĚHEM REKONSTRUKCE
BUDOVY PŘESTĚHOVÁNA:
... TYRŠOVA 8, LETOVICE ...
(v přízemí budovy internátu MSŠ Letovice)
TELEFON: 777674203

************************

Kontaktní údaje na 
     Pověřence pro ochranu
     osobních údajů:

Vzdělávací institut pro Moravu, příspěvková organizace,
Hybešova 15,
Brno, 602 00,
Mgr. Martin Michalíček,
tel.: +420 / 732 337 492,
e-mail: 
gdpr@vim-jmk.cz
           michalicek@vim-jmk.cz


ZUŠ Letovice - Základní umělecká škola